Artikels, Nieuws

Lees welke fouten ik maakte tijdens de workshop Wim Hof Methode en waarom je daarom een workshop bij mij moet volgen.


workshop wim hof methode, wim hof, whm, wim hof methode, workshop wim hof methode, wim hof methode den bosch, wim hof den bosch, whm den bosch

Ruim 5 jaar geleden nam ik zelf voor het eerst deel aan een workshop Wim Hof Methode bij één van de eerste lichtingen instructeurs.

Ademen 😤, Mindset 🧘🏽, IJsbadje 🛁

Van deze 3 pijlers is én blijft het ijsbadje altijd wel datgene waar men het meest ontzag voor heeft. Dit gedeelte van de workshop wordt altijd als afsluiter gehouden, als kers op de taart.

Challenge
Geheel onverschrokken ging ik voor het eerst van m’n leven in een ijsbad. Ik ging kapot! Maar de warrior die ik was, zou en moest ik al vechtend de 2 minuten zien door te komen. Pokerface, intens en super gespannen, doorstond ik de koude challenge, maar… al strijdend ging ik uiteindelijk ten onder. Ik maakte in het ijsbadje alle fouten, die je maar kon maken.

De methode
Pas na deze bizarre ervaring, ben ik gaan ontdekken wat de methode voor mij is gaan betekenen. Heb ik dankzij de methode weer een deel van mij gevonden, waarvan ik niet wist dat ik deze kwijt was.

Workshop
Eind van de maand, op zaterdag, geef ik de Wim Hof Methode workshop (check op Wim Hof Methode Den Bosch site voor de datums).

Naast theorie en praktijk over de methode, vertel ik je over mijn anekdotes van tijdens mijn ‘journey’ en welke leringen ik daaruit heb kunnen trekken. Ik leer je hoe je deze direct kan toepassen in jouw practice en tijdens de workshop. En hoe jij deze kan gebruiken voor herstel, conditie en reset.

​​​​Heb je de workshop nog niet eerder gedaan, maar je wilt leren wat de methode inhoudt. Grijp dan nu je kans.

You may also like...

Popular Articles...