Kinderen van de toekomst

Sport & Coaching Kinderen
Onze kinderen van vandaag zijn de kinderen van de toekomst. Ze zijn vaak al vroeg en eerder bewust van bepaalde zaken, ze lijken wijzer en hebben vaak ook hun mondje paraat. Kinderen gaan anders met elkaar om. Door diverse factoren, bv. sociale media, onstuimige thuissituaties, ‘werkdruk’ van school, pesterijen, verwachtingen van vriendjes etc. kan het soms wel eens eventjes te veel worden.

De vrolijkheid van je kind is niet meer wat het was, snel geprikkeld, weinig zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld tot gevolg. Geen beheersing of zich niet goed kunnen uiten (woede-aanvallen), ze zitten mentaal niet meer lekker in hun vel, veel piekeren en slecht slapen tot gevolg.

Psychofysieke Training / Coaching via sport bij de Chi Academy


Wij bieden een psychofysieke-trainingstraject met eenvoudige, maar effectieve tools die ervoor zorgen dat je kind weer terug in zijn/haar kracht staat. Via beweging en onze begeleiding helpen we het kind weer terug in zijn/haar lijf te brengen, hun lichaam te voelen, oa. door coaching en fysiek contact te maken. We praten, máár doen vooral, zodat het kind weer sterk en letterlijk stevig op zijn/haar eigen benen te laten staan. De rust te kunnen nemen wanneer nodig.

Universele principes, praktijkgerichte filosofie vanuit de vechtsport dat kracht en zelfvertrouwen geeft aan onze kinderen.

Samenwerken aan balans

Wij gaan samen werken en bouwen aan een sterk Mentaal en fysiek. We brengen samen de balans terug in lichaam en geest.

Individuele begeleiding


Een psychofysieke trainings (sport) traject bestaat uit een serie van minimaal 5 (of 10 lessen). Het traject is geen wondermiddel, maar het is samen werken aan nieuwe (andere) manieren van het omgaan met huidige situaties. Het kan snel gaan, maar meestal is dit een proces waarbij dit langzaam gaat inslijten binnen het lichaamsbewustzijn. Dat kunnen we niet opdringen.

We trainen 1-op-1 met een jeugdtrainer, waarbij we met bv. kickboksen (dit gebruiken we dan als tool) leren om uw zoon/dochter zijn eigen kracht te voelen, ademhaling te controleren, om te gaan met druk en hoe rustig te blijven. Maar eventueel ook (opgekropte) energie kan loslaten, even druk van de ketel te halen en de spanning te ontladen.

Personal Training / Kids Coaching Boeken

Contact

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.