Inschrijven

Chi Academy Sportzaal Den Bosch

Direct inschrijven met korting


Inschrijven kan op de sportschool of online via ons inschrijfformulier (zie onder), bij de online inschrijving ontvang je direct 12% korting op het inschrijfgeld. Voor de inschrijving is benodigd: pasfoto, NAW-gegevens (naam, adres) en bankgegevens. Indien jonger dan 18 jaar, dient het formulier ondertekend te worden door ouder of voogd.

Maandelijks opzegbaar


Het lidmaatschap voor de verschillende sporten is iedere maand opzegbaar. Opzegging dient schriftelijk voor het einde van iedere maand, waarbij er een opzegtermijn van 1 kalendermaand per discipline geldt. De rittenkaart heeft geen opzegtermijn.

Flexibel abonnement

Onze abonnementen zijn flexibel. Dat wil zeggen dat er volledig flexibel elke les naar keuze gevolgd kan worden, zolang het abonnement dat toelaat (uitgezonderd Begeleid Fitness / Small Group fitness). Voorbeeld: U staat ingeschreven voor Abonnement : Sporten 1x/week, dan geeft dat u recht op 1x sporten per week. Het maakt dan niet uit welke sport dat is. Echter gemiste lessen kunnen niet opgespaard worden.

On-line inschrijven voor Abonnement (12% korting)

U kunt zich online inschrijven op onze sportschool. U ontvangt dan 12% korting, klik op de link voor online inschrijving. U dient hierbij eerst de inschrijfkosten à €22,- (in plaats van €25,-) te voldoen.

Na het voldoen van de inschrijving, ontvangt u een download-link van het inschrijfformulier. Optioneel kunt u deze zelf uitprinten en inscannen (foto met je gsm mag ook) en per email naar ons toezenden. Reeds voldane bedragen voor de proefles(sen), wordt bij de eerstvolgende contributieheffing door ons verrekend.

Uiteraard kunt u ook na het volgen van proeflessen ter plaatse inschrijven op de sportschool.

U ontvangt van onze afdeling administratie altijd nog een bevestiging van inschrijving via de email.

Inschrijven voor 10-rittenkaart (of aanschaf)

10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden.

Let op: de kaart kost €125,- voor 10 ritten. Bij de 1e aanschaf zit het inschrijfgeld inbegrepen, indien u inschrijfgeld reeds heeft voldaan, vraag dan naar onze code om het inschrijfgeld in mindering te brengen.


Wie vandaag geen tijd heeft voor zijn gezondheid, zal later veel tijd besteden aan zijn ziekten. Meld je nu aan. ~Chi Academy