Inschrijven

Chi Academy Sportzaal Den Bosch

Direct inschrijven met korting


Inschrijven kan op de sportschool of online via ons inschrijfformulier (zie onder), bij de online inschrijving ontvang je direct 12% korting op het inschrijfgeld. Voor de inschrijving is benodigd: pasfoto, NAW-gegevens (naam, adres) en bankgegevens. Indien jonger dan 18 jaar, dient het formulier ondertekend te worden door ouder of voogd.

Maandelijks opzegbaar


Het lidmaatschap voor de verschillende sporten is iedere maand opzegbaar. Opzegging dient schriftelijk voor het einde van iedere maand, waarbij er een opzegtermijn van 1 kalendermaand per discipline geldt. De rittenkaart heeft geen opzegtermijn.

On-line inschrijven (12% korting)

U kunt zich online inschrijven op onze sportschool. U ontvangt dan 12% korting, klik op de link voor online inschrijving. U dient hierbij eerst de inschrijfkosten à €22,- (in plaats van €25,-) te voldoen.

Na het voldoen van de inschrijving, ontvangt u een download-link van het inschrijfformulier. Optioneel kunt u deze zelf uitprinten en inscannen (foto met je gsm mag ook) en per email naar ons toezenden. Reeds voldane bedragen voor de proefles(sen), wordt bij de eerstvolgende contributieheffing door ons verrekend.

Uiteraard kunt u ook na het volgen van proeflessen ter plaatse inschrijven op de sportschool.

U ontvangt van onze afdeling administratie altijd nog een bevestiging van inschrijving via de email.

Aanschaf of inschrijven voor 10-rittenkaart

10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden.

Let op: de kaart kost €125,- voor 10 ritten. Bij de 1e aanschaf zit het inschrijfgeld inbegrepen, indien u inschrijfgeld reeds heeft voldaan, vraag dan naar onze code om het inschrijfgeld in mindering te brengen.


De Chi Academy streeft naar harmonie, fitheid en geluk.Source: Chi Academy