Personal training in Den Bosch

Personal training bij de Chi Academy

Personal Training in Den Bosch is voor diegene die het minder prettig vindt om in een groep te sporten, of eerst aan techniek en conditie wilt werken, alvorens in een van onze groepslessen in te stromen. Personal training is dan een goede keuze.

personal training den bosch, prive training den bosch, coaching den bosch, spirituele en persoonlijke ontwikkeling den bosch, zelfverdediging den bosch, weerbaarheid den bosch, zelfvertrouwen den bosch

Met onze personal training op locatie of bij ons in Den Bosch, één op éen training, bieden wij op een eenvoudige, maar effectieve manier om weer terug in je kracht staat, lekker in je vel te zitten en je hoofd leeg te maken. Een doordachte, technische training, waarbij ademhaling en techniek centraal staan, maar waar ook ruimte is om even helemaal los te gaan.

Sportieve uitdaging om te ontstressen

Wie op zoek is naar een sportieve uitdaging, waarbij plezier, onthaasten, ontladen en ontstressen centraal staan, is bij ons aan het juiste adres.

We werken op een leuke en effectieve manier aan gezondheid, fitter worden en (betere) conditie opbouwen. Naast afvallen, bouwen aan een sterkte mindset, en een gezonde levensstijl waarbij ook lekker & gezond eten (drinken) samen kunnen gaan.

Universele principes, praktijkgerichte filosofie dat werkt.

Samenwerken aan balans

Wij gaan samen werken en bouwen aan een sterk Mentaal en fysiek. We brengen samen de balans terug in je lijf en geest, zodat jij weer kan genieten van de alledaagse dingen.
Om geen zorgen te maken over de toekomst, niet te piekeren over het verleden, maar te leven in het nu. U bent meer op zoek naar een therapeutische manier van sporten, bekijk dan ons welzijns coaching programma.

Harmonie, zelfvertrouwen & bewustzijn

U heeft een drukke baan, en wilt zich op een efficiënte manier ontdoen van alle stress, en zo balans te hervinden. Harmonie tussen lichaam & geest staan bij onze trainingen centraal, met oa. focus op houding en bewustzijnstraining.

Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en assertiviteit behoren tot de mogelijkheden.

Programma op maat, van zelfverdediging tot balans & gezondheid

Ons trainingsprogramma is altijd op maat, of het nu gaat om het verkrijgen van meer zelfvertrouwen of weerbaarheidstraining. Om te ontstressen, lekker in je vel te zitten, aan balans & gezondheid te werken en gelijktijdig aan vechtkunst te trainen.

Prestatie-verbetering, krachttraining of revalidatie

Indien uw doel meer ligt op het gebied van een stuk krachttraining, sterker worden, of herstel van een hardnekkige blessure, dan kunnen wij met onze speciaal ingerichte krachthonk u persoonlijke 1-op-1 begeleiding geven.

personal training, personal training den bosch

Alle faciliteiten zijn aanwezig

U krijgt les van deskundige coach en/of ervaren & kundige instructeur bij de trainingen van de Chi Academy, waarbij u gebruik kunt maken van alle trainingsfaciliteiten, varierend van een boksring tot aan een complete persoonlijke fitness-ruimte. De gehele leslocatie is gereserveerd ten dienste van prive-trainingen (het kan voorkomen dat er meerdere privé-trainingen simultaan plaatsvinden).

Particulieren, bedrijven, zelfstandigen

Zowel voor particulieren, als voor bedrijven en zelfstandigen, kunnen we coaching sessies aanbieden ten aanzien van ontwikkelen van zelfvertrouwen, assertiviteit, stressreductie, gezondheid & levensstijl. Bekijk de informatie over welzijns coaching en PT voor professionals.

Tarieven Personal Training / Coaching

Wij hanteren vaste tarieven voor personal training aan particulieren, bekijk hier de prijslijst PT. Om continuïteit van de lessen te waarborgen, dag en tijdstip te reserveren, is het alleen mogelijk om een serie van 5 of 10 lessen af te nemen.

Contact

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.