Personal Training & Coaching

Factoren van invloed op je leven, werk en privé


Stress, burn-out, vermoeidheid, ongelukkig, geen plezier in de simpele dingen, slechte humeur, verzuring, vage pijnklachten, onderrug klachten, allemaal factoren die van invloed zijn op hoe je in het leven staat.

Hoe je presteert op op het werk, sleur in de (werk)relatie, waar is de plezier die je ooit had in je werk. Kun je nog genieten van de alledaagse dingen, zodat je niet het gevoel hebt dat je leven alleen maar bestaat uit werken.

Genoemde factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij je ziek voelt, mentaal niet meer lekker zit in je vel, tot gevolg kan hebben: ziekte-melding, uitval en ziekteverzuim. Herkenbaar?

Coaching-traject van de Chi Academy

Wij bieden een coachingtraject met eenvoudige, maar effectieve tools tools die ervoor zorgen dat je weer terug in je kracht staat. Zodat jij de regie weer terug kan nemen in je leven, het gevoel dat je weer in je lijf zit, en niet continu in je hoofd. Wij bieden de inzichten die je zelf kan toepassen binnen je werk, je privéleven, je sport, je relatie met je werkgever, met je partner, je kinderen en noem maar op. Niet meer alleen maar denken, maar vooral veel doen.

Universele principes, praktijkgerichte filosofie dat werkt.

Samenwerken aan balans

Wij gaan samen werken en bouwen aan een sterk Mentaal en fysiek. We brengen samen de balans terug in je lijf en geest, zodat jij weer kan genieten van de alledaagse dingen.
Om geen zorgen te maken over de toekomst, niet te piekeren over het verleden, maar te leven in het nu.

chi-academy-prive-training-personal-training

Individuele begeleiding

Indien u liever niet in groepsverband wilt of kunt meetrainen, meer individuele begeleiding wilt of in een sneller tempo uw gewenste doelstellingen wilt bereiken, dan is personal training een uitstekende keuze om uw gewenste vaardigheden onder de knie te krijgen en uw conditie en gezondheid op niveau te brengen.

U wilt trainen met een privé-trainer in een privé-zaal met alle benodigde trainingsvoorzieningen voorhanden.

We komen echter ook bij u thuis of op locatie.

Sporten gecombineerd met een intensieve workout

Bij de contactsporten, zoals boksen en kickboksen worden snelle resultaten behaalt door middel van 1-op-1 focus -en impacttraining. Dit zijn effectiviteitstrainingen die tevens gericht zijn op weerbaarheid, kracht en ontspanning.

Core trainingen, conditie, flexibiliteit

Bij personal training schenken wij veel aandacht aan core-training. Een betere core (gezonde en sterke romp) zorgt voor meer stabiliteit, meer energie en resulteert in een ‘happy mind’. Kettlebell trainingen kunnnen onderdeel uitmaken van deze training.

U wilt meer souplesse in uw lichaam, flexibeler en leniger worden, dan kunnen we de training combineren met onze strech -en flexibiliteitsoefeningen. Tegelijkertijd trainen we op conditie.

Zelfvertrouwen & Balans

Ook het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en assertiviteit behoren tot de mogelijkheden. Leer de echte kracht achter de filosofie van vechtsport en je te leiden in je levenspad (Tao).

U heeft een drukke baan, en wilt zich op een efficiënte manier ontdoen van alle stress, en zo balans te hervinden. Harmonie tussen lichaam & geest staat bij Tai Chi centraal, hierbij ligt de focus op houding en bewustzijnstraining.

Programma op maat, van zelfverdediging tot balans & gezondheid

Personal Training Chi Academy Den Bosch
drukke baan, onstressen bij de Chi Academy

Geen van bovenstaande of juist een combinatie? Wij kunnen een programma op maat samenstellen, of het nu gaat om het kweken van meer zelfvertrouwen, zelfverdediging of weerbaarheid. U zit niet lekker in uw vel, bent gestrest, last van slapeloosheid, te veel gedachten, wilt meer zelfwaarde en liefde voor uzelf. Wij helpen u vanuit ons hart. Voor jong tot oud. Je bent nooit te jong om te leren.

Wij helpen mensen om te controle terug te nemen over hun eigen leven, lichaam en geest, stress te reduceren, herstel na burnout, assertiviteit, balans vinden, maar ook liefhebbers van Muay Thai kunnen bij ons de kunst leren.

Vanwege onze brede en diepe kennis in een verscheidenheid aan sporten en disciplines, kunnen wij personal trainingen verzorgen in:

 • Stress-management: reductie en/of preventie
 • Burnout-preventie en/of herstel
 • Mindset-en focus
 • Koude-training
 • Wim Hof Methode
 • Ademhalingstrainingen
 • Mindfulness coaching
 • Een breed scala aan sporten en disciplines, uiteenlopend van tai chi, yoga, tot aan kickboksen, zie ons aanbod aan sporten>
 • Psychofysieke training kinderen
 • Conditie & Kracht
 • Weerbaarheid & zelfverdediging
 • Op maat gemaakt programma

Prestatie-verbetering, krachttraining of revalidatie

Indien uw doel meer ligt op het gebied van een stuk krachttraining, sterker worden, of herstel van een hardnekkige blessure, dan kunnen wij met onze speciaal ingerichte krachthonk u persoonlijke 1-op-1 begeleiding geven.

Voor welke discipline u ook kiest, de training staat garandeert een intensieve workout. Bij personal training wordt de les afgestemd op wensen en doelstellingen, zowel op mentaal en fysiek vlak.

Alle faciliteiten zijn aanwezig

U krijgt les van een meester in de vechtkunst en/of ervaren & kundige instructeur bij de personal trainingen van de Chi Academy, waarbij u gebruik kunt maken van alle trainingsfaciliteiten, varierend van een boksring tot aan een kleine fitness-ruimte. De gehele leslocatie is gereserveerd ten dienste van prive-trainingen (het kan voorkomen dat er meerdere privé-trainingen simultaan plaatsvinden).

Particulieren, bedrijven, zelfstandigen

Zowel voor particulieren, als voor bedrijven en zelfstandigen, kunnen we coaching sessies aanbieden ten aanzien van ontwikkelen van zelfvertrouwen, assertiviteit, stressreductie, gezondheid & levensstijl.

Tarieven Personal Training / Coaching

Uiteraard begrijpen wij dat u niet voor verrassingen wilt staan, daarom kunt u hier zelf de prijslijst PT bekijken. Om continuïteit van de lessen te waarborgen, dag en tijdstip te reserveren, is het alleen mogelijk om een serie van 5 of 10 lessen af te nemen.

Contact

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Mogelijk ook interessant voor u:

Chen Tai Chi Shaolin Kung Fu Thai-kickboksen, Sanda
Boksen Thai Combat (Boran) (Kick)Boksen Damesdames-kickboksen-boksen-den-bosch

Terug naar het volledig sportaanbod.