Persoonlijke groei & ontwikkeling

Wij coachen mensen die fitter willen worden, gezonder willen leven, tot rust willen komen, maar ook mensen die willen afvallen, meer zelfvertrouwen willen kweken en zichzelf op persoonlijk vlak willen ontwikkelen.

Misschien heb je al heel lang niet gesport en jezelf een beetje verwaarloosd. Je hebt een drukke baan, veel te maken met stress en je wilt effectieve tools ontwikkelen, die je kunnen helpen bij je beslissingen en/of in je dagelijkse privé-leven en/of werk. Misschien vind je het wel moeilijk om te ontspannen, of pieker je veel in bed en heb je moeite met slapen.

Personal Training, afvallen (voeding) en balans

Indien u op zoek bent naar resultaat, persoonlijke aandacht en begeleiding dan is privé training daarvoor bij uitstek geschikt. Indien u dit wilt combineren om gezond af te vallen en een positieve mindset op te bouwen ed-italia.com. Je wilt meer grip op je leven, slechte gewoontes en patronen doorbreken en het heft weer in eigen handen nemen. Wij bieden oa. personal training, welzijns coaching & mindfulness coaching om weer gelukkig in het leven te staan. Wij helpen jou om in balans te komen en te blijven.

Kinder Coaching & Sport

Sommige kinderen verdienen meer persoonlijke aandacht en zullen vaak 1-op-1 beter hun draai vinden dan wanneer zij in een groep meedraaien. Wij bieden daarom ook coaching via sport aan jongere kinderen die zich een “moeilijke” periode meemaken. Kinderen die zich onbegrepen voelen, misschien in het verleden gepest zijn, weinig zelfvertrouwen hebben en/of medicijnen nemen tegen bepaalde klachten. Wij helpen de kinderen hun zelfvertrouwen terug te krijgen, hun eigen kracht te vinden en weer meer positief in het leven te staan.

Klik hieronder voor meer informatie over betreffende onderwerpen.

Gezondheid is je meest waardevolle bezit, zelfvertrouwen is je beste vriend. Focus je Chi!