Proefles aanvragen

Alvorens direct lid te worden, is het mogelijk om meerdere proeflessen te volgen. De reservering voor de proefles(sen) zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wij vragen hiervoor een relatief kleine vergoeding voor onze aandacht & inspanningen tijdens de les(sen). Van u weten we dat u met “commitment” toegewijd en serieus deelneemt aan onze les(sen).

reserverenIndien u na de proefles(sen) besluit lid te worden, wordt het volledige aankoopbedrag verrekend met het abonnementsgeld, cq. als korting toegepast op de inschrijving. (Om hiervan gebruik te maken, dient de inschrijving plaats te vinden binnen 14 dagen na de proefles). U kunt zoveel proeflessen doen als u wilt, maar maximaal 2 proeflessen vergoed krijgen (per persoon).

NB. Tussentijds wijzigen van sport is geen probleem. Vraag ons om advies indien u niet zeker bent met welke sport u wilt starten.

Indien u een proefles wilt aanvragen, dient u hiervoor online een reservering te maken:

Met de aankoop van deze proefles, maakt u de reserveren voor de daadwerkelijke proefles op onze locatie compleet. U ontvangt daarna per email verdere instructies.
 
Indien u na reservering niet komt opdagen, dan wordt uw aankoopbedrag niet vergoed.

Bezoek
Indien u nog geen proefles wilt, maar ons wilt bezoeken, dan dient u daarvoor een afspraak met ons te maken. Neem hiervoor contact met ons op, zie contact-pagina.

Losse les
Indien u het daarna nog niet weet, bieden wij u de mogelijkheid om losse lessen af te nemen á €15,- per les >> Losse Les Reserveren.

Rittenkaart
Een andere mogelijkheid is de aanschaf van een 10-rittenkaart. De rittenkaart geeft recht op 10 lessen naar keuze en er is geen opzegtermijn. Hoewel onze abonnementen maandelijks opzegbaar zijn, gaat u geen verdere betalingsverplichting aan. Hier 10-rittenkaart aanschaffen. Alleen bij de 1e aanschaf rekenen we de administratiekosten.


Leer de kracht achter de filosofie van vechtsport en deze toe te passen op je levenspad.~Chi Academy