Proefles

Proefles aanvragen

Alvorens direct lid te worden, is het mogelijk om meerdere proeflessen te volgen. De reservering voor de proefles(sen) zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Wij vragen hiervoor een relatief kleine vergoeding voor onze aandacht & inspanningen tijdens de les(sen). Van u weten we dat u met “commitment” toegewijd en serieus deelneemt aan onze les(sen).

reserverenIndien u na de proefles(sen) besluit lid te worden, wordt het volledige aankoopbedrag verrekend met het abonnementsgeld, cq. als korting toegepast op de inschrijving. (Om hiervan gebruik te maken, dient de inschrijving plaats te vinden binnen 14 dagen na de proefles – van toepassing bij een maandabonnement, niet bij aanschaf rittenkaart). U kunt zoveel proeflessen doen als u wilt, maar maximaal 2 proeflessen vergoed krijgen (per persoon).

NB. Tussentijds wijzigen van sport is geen probleem. Vraag ons om advies indien u niet zeker bent met welke sport u wilt starten. 

Indien u een proefles wilt aanvragen, dient u hiervoor online een reservering te maken:

 

Met de aankoop van deze proefles, maakt u het reserveren voor de daadwerkelijke proefles op onze locatie compleet. U ontvangt daarna per email verdere instructies.

Indien u na reservering niet komt opdagen, dan wordt uw aankoopbedrag niet vergoed. De proefles is alleen mogelijk voor particuliere deelnemers. Indien u voor uw bedrijf gebruik wilt maken van onze diensten, gelieve contact met ons op te nemen.

Algemene informatie sportschool, trainingen & proefles

Schoenenvrije zone
De gehele sportschool is een schoenenvrije zone. Dat wil zeggen dat er na entree, de schoenen uit gedaan dienen te worden en geplaatst dienen te worden in de daarvoor bestemde schoenenkast. Schoenen mogen niet mee de kleedkamers in.

Hygiene
Alle trainingen vinden plaats op vloermatten (Tatamix-matten) en is op blote voeten. Schoenen zijn niet toegestaan in de zaal. Neem contact op, indien er om persoonlijke redenen niet op blote voeten getraind kan worden. Persoonlijke hygiëne en verzorging zijn een must (indien nodig gedoucht en fris, nagels verzorgd, schone trainingskleding). Bij meerdere trainingen, neem extra kleding (t-shirt, etc.) mee.

Huisregels
Wij hanteren een aantal huisregels om onze trainingen zo veilig, respectvol en prettig mogelijk te maken voor iedereen. Lees daarom onze onze huisregels. Bij deelname aan onze (proef)lessen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Voorbereiding training & proefles
Gelieve uiterlijk 5-10 min voor aanvang aanwezig te zijn. Draag comfortabele sportkleding (lange/korte sportbroek, t-shirt) en neem aub een flesje water of bidon mee, evt. handdoek (douche-voorzieningen aanwezig). Indien relevant is trainingsmateriaal beschikbaar op de sportschool. Voor de yoga les hebben we yogamatten en attributen te leen. Men dient daarna zo snel mogelijk de basismaterialen voor training (bv. bokshandschoenen, bit, etc) aan te schaffen. Dit in het kader van verantwoord sporten (veiligheid, voorkomen van blessures en hygiene).

Bezoek
Indien u nog geen proefles wilt, maar ons wilt bezoeken, dan dient u daarvoor een afspraak met ons te maken. Neem hiervoor contact met ons op, zie contact-pagina.

Losse les
Indien u het daarna nog niet weet, bieden wij u de mogelijkheid om losse lessen af te nemen á €15,- per les >> Losse Les Reserveren.

Rittenkaart
Een andere mogelijkheid is de aanschaf van een 10-rittenkaart. De rittenkaart geeft recht op 10 lessen naar keuze en er is geen opzegtermijn. Hoewel onze abonnementen maandelijks opzegbaar zijn, gaat u geen verdere betalingsverplichting aan. Hier 10-rittenkaart aanschaffen. Alleen bij de 1e aanschaf rekenen we de administratiekosten.

Ontmoet onze trainers, laat je motiveren en inspireren.~Chi Academy