Bij de Chi Academy draait het voornamelijk en op de eerste plaats om haar leden. Om hen zo goed mogelijk te begeleiden en te instrueren tijdens de trainingen, en hen een prettige & veilige omgeving te bieden voor het beoefenen van de diverse sporten en vechtkunsten.


Op deze pagina is meer informatie te vinden over de trainers, hun achtergrond, kennis en ervaringen.


Chewing Lam

Founder & Trainer

Chewing is breed opgeleid, geeft les in diverse vechtsporten. Hij heeft zich gewijd aan het levenslang leren van Muay Thai, Tai Chi en BJJ.

Nathalie Lam

Yoga lerares & Lifecoach

Traditioneel opgeleid in de Yoga tradities (Hatha, Ashtanga). In diverse kloosters onderricht & gestudeerd. Ze is life -en mindfulness coach

Fredy Melger

Wing Chun & Tai Chi leraar

Al jarenlang onze vaste Wing Chun & Tai Chi op de vrijdagavond. Met meer dan 40 jaar Wing Chun vechtsport & Tai Chi ervaring.

Pascal Loupias

Shaolin Kung Fu Leraar

Enthousiaste en kundige trainer, gespecialiseerd in Shaolin Kung Fu, waaronder Shaolin Kids. Tevens invaldocent bij diverse andere sporten.

Ryan Doran

Ashtanga Yoga leraar

Ryan is tevens een fanatieke beoefenaar van Ashtanga met een dagelijkse practice.

Chen Li

Shaolin Kung Fu leraar

Chen is een fanatieke vechtsportbeoefenaar in Muay Thai en Shaolin Kung Fu en daarnaast vaste invaldocent bij diverse lessen.

Patrizia Serpe

Patrizia Serpe

Yoga Lerares

Ooit gestart als yogini bij de Chi Academy. Nu werkzaam als yoga docente na het afronden van haar teacher training.

Kelly Dortmans

Kelly Dortmans

Pilates

Inval-docenteWij trainen en versterken het universele principe van Chi, dat bijdraagt aan een gezond & gebalanceerd leven.