Factoren van invloed op je leven, werk en privé

personal training, prive training, coaching, spirituele en persoonlijke ontwikkeling, zelfverdediging, weerbaarheid, zelfvertrouwen
Stress, burn-out, vermoeidheid, ongelukkig, geen plezier in de simpele dingen, slechte humeur, verzuring, vage pijnklachten, onderrug klachten, allemaal factoren die van invloed zijn op hoe je in het leven staat.

Hoe je presteert op op het werk, sleur in de (werk)relatie, waar is de plezier die je ooit had in je werk. Kun je nog genieten van de alledaagse dingen, zodat je niet het gevoel hebt dat je leven alleen maar bestaat uit werken.

Genoemde factoren die ervoor kunnen zorgen dat jij je ziek voelt, mentaal niet meer lekker zit in je vel, tot gevolg kan hebben: ziekte-melding, uitval en ziekteverzuim. Herkenbaar?

Coaching-traject van de Chi Academy

Wij bieden een coachingtraject met eenvoudige, maar effectieve tools tools die ervoor zorgen dat je weer terug in je kracht staat. Zodat jij de regie weer terug kan nemen in je leven, het gevoel dat je weer in je lijf zit, en niet continu in je hoofd. Wij bieden de inzichten die je zelf kan toepassen binnen je werk, je privéleven, je sport, je relatie met je werkgever, met je partner, je kinderen en noem maar op. Niet meer alleen maar denken, maar vooral veel doen.

Universele principes, praktijkgerichte filosofie dat werkt.

Samenwerken aan balans

Wij gaan samen werken en bouwen aan een sterk Mentaal en fysiek. We brengen samen de balans terug in je lijf en geest, zodat jij weer kan genieten van de alledaagse dingen.
Om geen zorgen te maken over de toekomst, niet te piekeren over het verleden, maar te leven in het nu.

Zelfvertrouwen & Bewustzijnsontwikkeling

Het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en assertiviteit behoren tot de mogelijkheden.

U heeft een drukke baan, en wilt zich op een efficiënte manier ontdoen van alle stress, en zo balans te hervinden. Harmonie tussen lichaam & geest staan bij onze trainingen centraal, met oa. focus op houding en bewustzijnstraining.

Leer de echte kracht achter de filosofie van krijgskunst.

Programma op maat, van zelfverdediging tot balans, gezondheid & vitaliteit

Wij stellen een programma op maat samen, of het nu gaat om het kweken van meer zelfvertrouwen, zelfverdediging of weerbaarheid. U zit niet lekker in uw vel, bent gestrest, last van slapeloosheid, te veel gedachten, wilt meer zelfwaarde en liefde voor uzelf. Wij helpen u vanuit ons hart. Voor jong tot oud. Je bent nooit te jong om te leren.

Wij helpen mensen om te controle terug te nemen over hun eigen leven, lichaam en geest, stress te reduceren, herstel na burnout, assertiviteit, balans vinden, maar ook liefhebbers van Muay Thai kunnen bij ons de kunst leren. Maar ook als een therapeutische manier van training.

Vanwege onze brede en diepe kennis in een verscheidenheid aan sporten en disciplines, kunnen wij persoonlijke trainingen verzorgen in:

 • Stress-management: reductie en/of preventie
 • Burnout-preventie en/of herstel
 • Mindset-en focus
 • Koude-training
 • Wim Hof Methode
 • Ademhalingstrainingen
 • Mindfulness coaching
 • Een breed scala aan sporten en disciplines, uiteenlopend van tai chi, yoga, tot aan kickboksen, zie ons aanbod aan sporten>
 • Psychofysieke training kinderen
 • Conditie & Kracht
 • Weerbaarheid & zelfverdediging
 • Op maat gemaakt programma

Particulieren, bedrijven, zelfstandigen

Zowel voor particulieren, als voor bedrijven en zelfstandigen, kunnen we coaching sessies aanbieden ten aanzien van ontwikkelen van zelfvertrouwen, assertiviteit, stressreductie, gezondheid & levensstijl. Bekijk de informatie over PT voor professionals.

Tarieven Personal Training / Coaching

Wij hanteren vaste tarieven voor personal training aan particulieren, boek hier direct de training:

Contact

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.