Sporten

Vechtsport, zelfverdediging & spirituele ontwikkeling in Den Bosch

De Chi Academy biedt een gevarieerd aanbod aan sporten & disciplines in de vorm van groepslessen, uiteenlopend van non-contact tot full-contact. Zowel sportief als vecht-effectief (voor zelfverdediging & weerbaarheid). Alle sporten zijn perfect te combineren en gericht op fysieke en spirituele ontwikkeling.

Psychofysieke ontwikkeling kinderen

Voor onze jeugdige sporters onderscheiden wij Yoga Kids, Kung Fu en kickboksen. Bij de disciplines wordt nadruk gelegd op ontwikkeling van motorische (fysieke) vaardigheden en zelfbewustzijn (innerlijk), balans, stevig op de benen staan (letterlijk), respect en discipline.

YOGA KIDS

Warrior Yoga: balans, kracht, flexibiliteit

Ashtanga Yoga

kickboksen-muaythai-thaiboksen-boksen

Bokszak, kracht en conditietraining

Chi-defense

Qi Gong

Training & coaching op individuele basis

Hoewel we iedereen in onze les, ruime persoonlijk aandacht geven, kan het zijn dat u meer behoefte heeft aan individuele attentie en snelle progressie, kijk dan op onze Coaching pagina.

Nog vragen?

Indien u na het doornemen van de informatie, nog niet exact weet welke sport(en) het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op.Gedisciplineerd, aandachtig trainen en doelgericht versterken van Chi (氣 = levensenergie) draagt bij een gelukkig en gezond leven.Source: Chi Academy