Light-saber Kids Academy

De lessen binnen de Light-saber Kids Academy zijn gebaseerd op de technieken van de Jedi Order en de Jedi Ridders (Jedi Knights). De Jedi Knight is een rang binnen de Jedi Order. Die titel verdient een Jedi Padawan (leerling) nadat zij hun training had voltooid.

Light-saber vormen

Hierbij trainen we vooral op de vormen die binnen de orde bestaan: een set van diverse Light-saber technieken, zodat er hiermee een looppatroon/choreografie kan worden ontwikkeld / beoefend.

Star wars, Padawan, Jedi, Lightsaber, light-saber Motoriek Kinderen verbeteren

Leren over mentale eigenschappen

Naast de fysieke inspanningen, gaan we tijdens de les ook in op diverse aspecten van het leven. We behandelen diverse thema’s. Zo leren we de kinderen wat balans is. Wat is concentratie en hoe doe je je best? Wat is je best doen eigenlijk? Hoe mediteer je? En wat is echte kracht?

Light-Saber kids lessen vergroot motoriek & lenigheid

De Academy biedt lessen voor kinderen op een veilige en speelse manier. De Light-Saber kids academy is goed voor de beweging & motoriek, maar ook zelfverzekerdheid van het kind zonder dat daarbij vechten centraal staat. Maar is vooral heel leuk!

Respect, zelfvertrouwen en zwaard-skills

De Academy leert wat respect is, daarnaast werken we aan de bouwstenen van zelfvertrouwen. We creëren meer zelfbewustzijn & lichaamsbewustzijn tijdens de les. De lessen zijn gericht op semi-contact choreografie en ontwikkeling van nieuwe zwaard vaardigheden en benadrukt daarnaast de universele martial arts filosofie, oa. respect, discipline & vriendschap.

Light-Saber Kids is voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar.

Kids Leskaarten

Om de kinderen extra te motiveren, werken we binnen de les aan de hand van persoonlijke leskaarten.
Ieder kind krijgt bij inschrijving een eigen kaart, waarin we de voortgang van het kind bijhouden. Zij kunnen zelf zien wanneer zij toe zijn aan een examen en verder kunnen met het volgende niveau.

Zij zijn zelf verantwoordelijkheid voor hun eigen progressie. Kinderen die hun best doen, andere kinderen helpen en goed samenwerken, worden beloond . Kinderen ontvangen na het succes behalen van hun examen een diploma.

Jedi kids, lenigheid, zelfvertrouwen kinderen, respect, zelfbewustzijn, discipline

Light-Saber Kids is interessant voor kinderen, die:

志 op een structurele wijze lenigheid en souplesse willen opbouwen.
志 aan conditie en kracht willen werken.
fysieke welzijn en motoriek willen verfijnen & verbeteren.
concentratie-vermogen willen verhogen.
志 meer zelfverzekerdheid willen kweken.

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn:
志 Respect
志 Focus
志 Plezier
志 Motivatie
志 Veiligheid

Er vinden momenteel geen Lightsaber lessen plaats

Proefles

Direct proefles reserveren.

Terug naar het volledig sportaanbod.