Dynamische krachttraining
U bent op zoek naar een manier om uw lichaam te versterken, maar heeft geen enkele affiniteit met krachttraining, trekken en duwen aan gewichten. U wilt een krachtige work-out waarbij niet alleen op spierkracht wordt getraind, maar ook wordt gewerkt aan conditie, flexibiliteit en stabiliteit. Dan is onze Kettlebell training iets voor u.

kettle-temp

Kettlebell, Balans en Coördinatie
De Kettlebell is een gietijzeren ronde gewicht met een hendel eraan en is er in verschillende maten verkrijgbaar. Het verschil tussen het trainen met losse halters (dumbbell) en de kettlebell zit hem in het handvat. Dumbbells liggen direct in de hand en kettlebells hangen aan de hand, waardoor er een balans verstoring optreedt en er een beroep wordt gedaan op balans en coördinatie.

Sporten onder professionele begeleiding
De Kettlebell training staat onder leiding van een kundige Kettlebell instructeur, tevens Personal Trainer. Tijdens lessen wordt nadruk gelegd op de technische uitvoering van de oefeningen. Er wordt op geen enkele wijze op brute kracht gewerkt, een goede uitvoering op techniek zorgt voor een betere balans, zodat het lichaam wordt aangespoord om de grote en kleine spiergroepen goed te laten inspannen.

De Kettlebell training is alleen mogelijk op basis van Personal Training (1 op 1) of Small Group Training (maximaal 8 personen).

kettle-temp2

Onze kettlebell training is interessant voor iedereen, die:

志 Spieren en gewrichten wil versterken.
志 Wil werken aan zijn of haar conditie klik her.
志 Spierkracht wil opbouwen.
志 Een alternatieve manier zoeken voor fitness.

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn:
志 Balans & Techniek
志 Dynamiek
志 Conditie & kracht
志 Coördinatie
志 Professionele begeleiding

Proefles

Er zijn momenteel geen lessen voor de Kettlebell training. Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich aanmelden voor personal training.

Lestijden

Kijk op ons lesrooster voor een up-to-date overzicht van de lesdagen en tijden. (Roosteroverzicht wordt geopend in een nieuw venster).