Welkom bij de online cursus Meditatie voor meer rust en “bewust zijn”


Inhoud cursus
In deze cursus leer jij de basis om te beginnen met mediteren. Direct in onze introductie starten we met een oefening.

Tijdens de 4 lessen leer je jouw bewustzijn in het NU te brengen. Je krijgt kennis over mindfulness en leert meer over je eigen lichaam. Met de verschillende oefeningen en technieken, kan jij na les 4 echt beginnen met mediteren.

Deze cursus is een perfecte opvolging van onze cursus ademhaling. Echter zijn ze beide, los van elkaar, toegankelijk voor ieder die interesse heeft.

Het enige wat je nodig hebt, is een ruimte om ongestoord te oefenen. Zolang jij kan zitten met een rechte rug; op een stoel, op een meditatiekussen of op je knieën.

cursus meditatie

Lessen-indeling
De cursus bestaat uit de volgende 4 lessen:

Les 1 Introductie met een 2 mindfulness oefeningen zodat je meer bewust word wat er eigenlijk allemaal gebeurd in je lichaam en mindset als je alleen gaat zitten met je ogen dicht.
Les 2 In deze les leer jij een basis meditatie techniek.
Les 3 In deze les leer jij een yoga meditatie techniek
Les 4 In deze les krijg jij de basis van een veel gebruikte meditatietechnieken welke jij jarenlang kunt gebruiken en waarin je kan groeien in levels.

Online Cursus Aanschaffen

Klik op de link om u deze cursus aan te schaffen: AANSCHAFFEN CURSUS MEDITATIE.

Na voltooing van het registratieproces, krijgt u direct & zonder tijdrestricties toegang tot de cursus. Om de cursus te bekijken dient u tijdens de aankoop een ACCOUNT aan te maken.

U bent Reeds Cursist?

U bent nog niet ingelogd voor deze cursus of uw abonnement is verlopen.

Klik hier: Inloggen / Mijn Account om in te loggen .