Boksen

Boksen als stress-killer

Boksen voor recreanten bij de Chi Academy. Dit is compleet boksen, met de correcte houding en voetenwerk, gericht op techniek, juiste manier van ademhalen (hiermee vergroot jij je conditie, gezondheid en het vermogen om je beter te kunnen ontspannen), leren om te gaan met stress, het hoofd koel te houden, te presteren onder druk.

Onze les is een prima ‘stress-killer‘, en daarnaast een voortreffelijke manier voor het opbouwen van conditie en de vetverbranding(calorieën-killer).

Boksen en body fitness

Onze ringsport-lessen (Boksen, Kickboksen en Muay Thai) bieden stuk voor stuk goede cardio, kracht en conditie elementen om fit te worden en lichaam in vorm te brengen. De structuur van de training zorgt ervoor dat het hele lichaam aan bod komt. Een training bestaat oa. uit techniek, stretching en krachtopbouw.

Boksen bij de Chi Academy richt zich op de recreatieve sporters, die willen werken aan hun conditie en techniek middels een intensieve boks-training. U heeft altijd willen boksen, maar nooit aan gewaagd. Ook beginners zijn van harte welkom, leeftijd speelt geen rol. Daarnaast merken we dat ook steeds meer vrouwen zich wagen aan deze ‘gentlemen’s sport’.

Boksen is interessant voor iedereen:

recreatief bezig wilt zijn met deze calorie-killer.
志 op een intensieve manier wil werken aan een totale body workout (conditie, calorie en vetverbranding).
志 een effectieve, maar ‘faire’ vorm van zelfverdediging willen leren (weerbaarheid vergroten).
志 met een druk sociaal & zakelijk leven en zich van mentaal wil opladen, ontstressen.

chi-academy-boksen-recreanten-beginners

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn:
志 Respect
志 Techniek
志 Souplesse
志 Dynamiek
志 Conditie & kracht
志 Snelheid

Proefles

Direct proefles Boksen reserveren.

Lestijden

Kijk op ons lesrooster voor een up-to-date overzicht van de lesdagen en tijden. (Roosteroverzicht wordt geopend in een nieuw venster).


Ook mogelijk interessant voor u:

Thai-kickboksen, Sanda Thai Combat (Boran) (Kick)Boksen Damesdames-kickboksen-boksen-den-bosch

Terug naar het volledig sportaanbod.