Warrior Yoga

Moderne krijger, kantoorlui, vechtsporter, crossfitter, bodybuilder

Warrior Yoga is een Power Yoga les voor de moderne krijger (m/v). Zit jij lang achter je bureau (vaak ook nog in een verkeerde houding), sta je lang voor je werk, heb je last van je rug? Of wil jij als (vecht)sporter/crossfitter/bodybuilder meer Power (kracht), balans, flexibiliteit en uithoudingsvermogen ontwikkelen, anders dan dat je dat tijdens je reguliere training doet, dan is deze les extra interessant voor jou.

Uiteraard is deze les ook interessant voor diegenen, die hun lenigheid, core, balans, souplesse willen ontwikkelen of verbeteren. En daarnaast ook aan hun ontspanning willen werken.

Flexibiliteit, Balans

Tijdens de Warrior Yoga les behandelen we diverse poses, die we lang aanhouden. We trainen hierdoor ons uithoudingsvermogen, kracht, maken de spieren langer en gelijktijdig maken we ons lichaam flexibel. Door de diversiteit aan poses, werk je aan een betere balans. Voor de vechtsporter is balans cruciaal.

Soepele gewrichten

Ook in onze gewrichten kunnen zich afvalstoffen ophopen. Warrior Yoga zorgt ervoor dat de vloeistoffen in de gewrichten zich verversen en onze gewrichten weer schoon en soepel worden. We voorkomen hierdoor verdere blessures en daarnaast kunnen zij sneller herstellen in geval van blessures.

Warrior Yoga is interessant voor iedereen:

志 die op een andere manier meer kracht, uithouding en gelijktijdig flexibiliteit willen ontwikkelen.
志 die het lichaam in balans wilt krijgen, via speciale ademhalingsoefeningen en poses.
志 die fysiek en mentaal sterker willen worden, met een flexibel en sterke core.
志 die naast de vele fysieke inspanningen, ook werken om hun lichaam in harmonie te krijgen met de juiste ontspanningsoefeningen.
志 die is geïnteresseerd zijn in andere vorm van uitdaging.

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn:
志 Balans
志 Kracht
志 Uithouding
志 Ontspanning
志 Ademhaling

Proefles

Direct proefles voor Warrior Yoga reserveren.

Lestijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Mogelijk ook interessant voor u:

Qi Gong Chen Tai Chi Shaolin Kung Fu

Terug naar het volledig sportaanbod.