Zelfverdediging -en weerbaarheidscursus voor Volwassenen (vrouwen, mannen)

Zelfverdediging-cursus-den-bosch-chi-academy

Den Bosch – In augustus starten wij met het een zelfverdedigingscursus voor volwassenen. Deze cursus wordt gegeven voorafgaand aan de zelfverdedigingstraining (die in Oktober start en een vast onderdeel zal worden van ons lesaanbod) – data onder voorbehoud van wijzigingen.

De cursus is bedoeld om weerbaarheid en zelfvertrouwen te vergroten, dus niet alleen maar fysieke kracht of hersenloze vechttraining. We trainen op effectieve zelfverdediging (bijvoorbeeld voor vrouwen), efficiënt omgaan met kracht en op realistische uitvoering hiervan.

De training bestaat uit fysieke en mentale oefeningen. We beantwoorden vragen als: Hoe sterk ben ik eigenlijk? Waar ligt de grens (mijn grens)? Hoe kan ik mezelf verdedigen? De training is veel doen, zelfverdedigingstechnieken passeren de revue, naast kracht, conditie en mentale training.

De Chi Academy is een Martial Arts school en deskundige op het gebied van diverse vechtsporten en krijgskunsten. Naast deze zelfverdedigingscursus verzorgt de Chi Academy ook weerbaarheidstrainingen voor kinderen.

De cursus bestaat uit 8 lessen.

Start: woensdag 7 augustus 2013 t/m woensdag 25 september
Wanneer: gedurende 8 lessen, elke woensdagavond plaats (muv schoolvakanties & feestdagen)
Tijdstip: 19:00 – 20:00
Kosten: €160,- inclusief Btw. / €120,- voor leden van de Chi Academy
Locatie: Chi Academy, Stadionlaan 75, Den Bosch (onder Stadion De Vliert)
Kleding: sportieve kleding (t-shirt, sportbroek), blote voeten

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier of per email.

Meer over onze zelfverdedigingstraining.