Nathalie Lam

Nathalie Lam

Nathalie Lam 3Namasté

Nathalie is hoofdtrainer en personal trainer. Ze is onze ervaren Yoga docente en Mindfulness coach. Ze geeft daarnaast Personal Training op het gebied van kracht -en functioneel training, yoga, mindfulness en combinatie van kickboksen.

India
Nathalie heeft in 2014 haar eerste yoga opleiding in India behaald. Een maand intensieve training in de oude kennis van de Hatha Yoga filosofie, anatomie, meditatie, pranayamas en asanas.

Medio 2017 heeft Nathalie haar 3e yoga opleiding afgerond, Ashtanga Yoga in de traditie van Sri. K. Pattabhi Jois. Met deze opleiding heeft ze meer verdieping gekregen in de oude yoga filosofie, tradities, anatomie gericht op diverse asanas, Sanskrit, chanten, mantras en meditatie gekregen.

Nathalie is gecertificeerd Yoga lerares in de volgende Yoga stijlen;

 • Hatha Yoga, traditie van Swami Sivenanda
 • Ashtanga yoga, traditie van Sri. K. Pattabhi Jois
 • Kinderyoga, Rainbowkidsyoga


 • Naast Yoga docente, heeft Nathalie passie en affiniteit met vechtsporten. Vanaf jongere leeftijd heeft ze Kyokushinkai Karate beoefend. Tegenwoordig legt zij de focus op Muay Thai en Brazilian Jiu Jitsu. Nathalie is docente weerbaarheidheid voor Rots & Water. Ze is tevens in het bezit van Fitvak A diploma, gekwalificeerd om mensen persoonlijk te begeleiden in fitness.

  Nepal
  Nathalie is in 2017 naar Nepal gegaan voor een Vipassana Retreat (meditatie in Noble Silence) en heeft hier mooie, bijzondere inzichten en kennis verkregen.

  Ze geeft persoonlijke Mindfulness coaching, maar ook workshops voor bedrijven. Verzorgt stilte wandelingen en groepsmeditatie sessies.

  Verder organiseert Nathalie jaarlijks Mindfulness Retreats in het buitenland. Zie de pagina Reizen voor informatie over onze retreats (oa. in IJsland en Ibiza).

  Lessen
  Nathalie verzorgt met veel toewijding en enthousiasme haar Yoga lessen. Elke les bereidt ze weer met grote zorg voor. Haar Yoga lessen volgen altijd een vaste structuur, zoals de klassieke Hatha Yoga en Ashtanga Yoga is bedoeld, maar elke les is weer anders. Kenmerkend voor haar lessen zijn haar zeer nauwkeurige instructies en begeleiding.
  Haar grootste hobby is andere mensen inspireren en motiveren met de kennis die ze heeft opgedaan over gezondheid & sport.

  Kom langs voor een proefles en maak kennis met de authentieke klassieke Hatha Yoga, Ashtanga Yoga of maak kennis met meditatie onder begeleiding.

  Tijd is een creatie. Als je zegt: "ik heb geen tijd", is hetzelfde als zeggen: "ik heb geen zin".~Lao TseSource: Tao Te Ching

  Team

  Yoga lerares, Fitvak fitness instructeur, Rots & Water, Personal Trainer, Life Coach
  Trainer Muay Boran, Kick+boksen, Kung Fu, Tai Chi, WHM instructeur, Personal Trainer, Life Coach
  Trainer Bokszak+Cardio, Kickboksen Kids + Jeugd, Boksen, Personal Trainer
  Wing Chun leraar, Tai Chi leraar
  Trainer Kickboksen, Fitness Trainer, Bootcamp, HIIT, Personal Trainer