Karolina Rodrigues

Karolina Rodrigues

Karolina RodriguezNamaste

Karolina geeft les in Hatha Yoga bij de Chi Academy. Ze is onze vaste invaldocente bij Yoga.

Yoga lerares
Op haar 14e heeft zij voor het eerst kennis gemaakt met Yoga. Na diverse sportieve omzwervingen, van handbal, voetbal, spinning tot aan zwemmen, uiteindelijk weer beland bij haar passie Yoga.

Sinds 2016 is zij gecertificeerd Yoga lerares, erkend door Yoga Allicance en Yoga European Association, en heeft ze haar diploma behaald bij Arhanta Yoga Ashram in Nederland. Ze is ondericht in de Asana, Pranayama, Meditatie, Anatomie, Yoga & Vedic Filosofie.

Activiteiten
Naast Yoga docente, heeft Karolina ook affiniteit met Capoeira en Kickboksen. Ze heeft gereisd over de golven, haar balans gevonden en surfles gegeven. Daarnaast heeft ze als professionele masseuse gewerkt voordat ze vanuit Braziliƫ naar Nederland kwam.

Nu helemaal op haar plek, vind ze het super om mensen te helpen via het sporten, wat perfect aansluit bij de filosofie van de Chi Academy.

Lessen
Centraal binnen de lessen van Karolina staan structuur en een leuke sfeer. Dankzij haar internationale achtergrond kan ze dat in het Nederlands, Engels, Portugees/Spaans of soms in een mooie mix tussen deze talen.

“Ik vind het geweldig om mensen te ondersteunen via sport, zodat zij daarmee zelfvertrouwen kunnen opbouwen, de verbinding met zichzelf kunnen maken en bovendien plezier ervan hebben!”

Tot ziens op de Chi Academy.

Wij zijn uniek in de regio. Bepaal voor jezelf en bekijk onze sporten.~Chi Academy

Team

Yoga lerares, Fitvak fitness instructeur, Rots & Water, Personal Trainer, Life Coach
Trainer Muay Boran, Kick+boksen, Kung Fu, Tai Chi, WHM instructeur, Personal Trainer, Life Coach
Trainer Bokszak+Cardio, Kickboksen Kids + Jeugd, Boksen, Personal Trainer
Wing Chun leraar, Tai Chi leraar
Trainer Kickboksen, Fitness Trainer, Bootcamp, HIIT, Personal Trainer