Jermaine Silooy

Jermaine Silooy

Sportief
Jermaine is sinds jeugdige leeftijd al zeer sportief. In het gezin waar hij opgroeide werd al zeer fanatiek badminton gespeeld, en niet zo verwonderlijk dat hij hierin meegroeide.

Na een aantal jaren badminton, is hij overgestapt naar het basketballen en heeft hierin competitie gespeeld en daarbij behoorde elk weekend wedstrijd spelen en minimaal 2x per week trainen.

Sport & Welness
Uiteindelijk na een periode van 6 jaar is zijn interesse verschoven naar fitness en het welzijn gedeelte binnen de sport. Waar sport hiervoor nog alleen als hobby werd gezien, en voeding enkel alleen als een noodzaak, veranderde het inzicht van Jermaine in deze zaken.

De interesse hierin werd almaar groter, met als gevolg in 2014 de start van de studie Sport & Wellness aan de Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Zijn ambitie is daarnaast ook als Personal Trainer aan de slag te willen.

Chi Academy
Jermaine traint sinds 2014 bij de Chi Academy en volgt daar de kickboks -en bokslessen. Talentvol als hij is, pakt hij de sporten snel op, maar vooral vanwege zijn inzet, discipline en harde werken laat hij zien, wat voor persoon hij is. Jermaine is altijd keurig elke week aanwezig bij de training. Jermaine heeft een mooie persoonlijkheid. Altijd met een lach op zijn gezicht. Maar hij schroomt er niet voor, om je tijdens de training keihard te laten ‘werken’!

Jermaine verzorgt vanaf september 2017 de kickboks-les voor beginners en valt in bij een van de andere groepslessen.

“Ik hou ervan om iedereen flink te laten zweten en weer met een goed gevoel naar huis te laten gaan.”

Kom nu uit je comfort zone, wij helpen je om je bewustzijn te vergroten.~Chi Academy

Team

Yoga lerares, Fitvak fitness instructeur, Rots & Water, Personal Trainer, Life Coach
Trainer Muay Boran, Kick+boksen, Kung Fu, Tai Chi, WHM instructeur, Personal Trainer, Life Coach
Trainer Bokszak+Cardio, Kickboksen Kids + Jeugd, Boksen, Personal Trainer
Wing Chun leraar, Tai Chi leraar
Trainer Kickboksen, Fitness Trainer, Bootcamp, HIIT, Personal Trainer