Gijs van Bruggen

Gijs van Bruggen

Gijs van Bruggen - Chi Academy

Gijs geeft de volgende lessen:
* Kickboksen Kids + Jeugd
* Bokszak, conditie & krachttraining
* Boksen Recreanten
* Personal Trainer

Achtergrond
Gijs heeft altijd veel gesport. Op 4 jarige leeftijd begonnen met schaatsen en na ruim 14 jaar de schaatsen in de kast gelegd. “En ja, die klapschaatsen liggen nog altijd in de kast, al ben ik geen Sven Kramer”, aldus Gijs. Daarnaast heeft hij op jonge leeftijd ook een jaar of 3 Judo gedaan.

Na een korte Karate cariere van 1 jaar, in september 2009 begonnen met Shaolin kung fu bij Chewing. In april 2010 ook begonnen met kickboksen.

Kickboksen Jeugd
Medio 2015 is Gijs begonnen met het assisteren bij de jeugd kickbokstraining. Een jaar later is hij aan de slag gegaan als vaste jeugdtrainer bij de kickboks-jeugdgroep op de maandag. Sindsdien is Gijs een gewaardeerd lid van het Chi Academy team en nog steeds leergierig.

Personal Training & Coaching
Naast de diverse lessen bij de Chi Academy, is Gijs ook actief als Personal Trainer bij de Chi Academy. Verder begeleidt & coacht hij kinderen en tieners middels eenvoudige, maar effectieve tools om ervoor te zorgen dat de kinderen in hun kracht staan.

Stijl van lesgeven
Techniek is de focus bij het lesgeven, maar hij is nooit te beroerd om de leerlingen flink te laten zweten. Gijs geeft vol enthousiasme les, en dat is te zien aan zijn manier van lesgeven. Hij is serieus, maar is niet vies van een dosis humor in de les. Gijs: “Het lesgeven geeft mij erg veel energie, en ik probeer dat ook over te brengen. Daarnaast hecht ik er veel waarde aan respect en de relatie met mijn mede sporters of nog beter mijn broeders & zusters van de Chi Academy.”

Verdieping / favoriete martial arts
“Na jaren trainen merk ik dat ik alleen maar leergieriger wordt. Hoe meer ik weet hoe meer ik wil weten.” Gelukkig is er nog heel veel te leren in de martial arts community en ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Op dit moment ligt zijn focus van training op Muay Thai & kickboksen, en sindskort een verdieping in Muay Boran.

Onze focus ligt niet op prestatie of wedstrijden, maar om het beste uit jezelf te halen.Source: Chi Academy

Team

Yoga lerares, Fitvak fitness instructeur, Rots & Water, Personal Trainer, Life Coach
Trainer Muay Boran, Kick+boksen, Kung Fu, Tai Chi, WHM instructeur, Personal Trainer, Life Coach
Trainer Bokszak+Cardio, Kickboksen Kids + Jeugd, Boksen, Personal Trainer
Wing Chun leraar, Tai Chi leraar
Trainer Kickboksen, Fitness Trainer, Bootcamp, HIIT, Personal Trainer