Prijzen

Flexibiliteit binnen het abonnement: +15 sporten

Binnen jouw persoonlijk abonnement, sta je geregistreerd voor deelname aan bepaalde sporten op de gewenste dag(en), maar mocht je die dag nou net niet kunnen, dan is het zonde als je niet hebt kunnen sporten. Bij ons mag je dan deelnemen aan iedere andere les* naar keuze in die week. Dit betekent meer dan 15 verschillende sporten onder 1 dak. Uiteraard kun je gemiste lessen niet opsparen.

*uitgezonderd de fitness – deze is obv aanmelding

Groepsles Abonnement

Standaardtarieven / maand1x / week2x / week3x / weekOnbeperkt
Kids trainingen (t/m 14 jaar)€30,-€40,-€50,-€60,-
Groepstrainingen€40,-€50,-€60,-€80,-**
10-rittenkaart€125-
  • ** Onbeperkt sporten
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud

Personal Training abonnement

Heb jij naast jouw reguliere groepslessen ook behoefte of de wens naar een stukje fine-tuning, meer persoonlijke aandacht, dan bieden wij voor onze leden ook het Personal Training (PT) abonnement tegen sterk gereduceerd tarief bij een van onze reguliere trainers.

PT abonnement / maand1x PT / maand2x PT / maand3x PT (of vaker) / maand
Tarief Groepstraining abonnement + Tarief Personal Training€50,- per PT€45,- per PT€40,- per PT
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud

Je betaald maandelijks een vast bedrag voor de groepstraining en het bedrag voor het aantal keren Personal Training per maand. Naast de wekelijkse groeplessen, kun je per maand een Personal Training sessie inplannen met een van onze reguliere trainers. Deze Personal Training sessies worden maandelijks op met de trainer afgestemd en gevolgd. Deze sessies kunnen niet worden opgespaard.

Additionele informatie contributie

Betaling contributie geschiedt maandelijks voorafgaand aan de trainingsmaand via automatische incasso. De vermelde tarieven zijn berekend op jaarbasis gedeeld door 12 maanden. Vakanties en gesloten dagen zijn verwerkt in de contributie. Een jaarabonnement geeft recht op 10% korting. Informeer naar de voorwaarden.

Gezinskorting

Wij bieden voor ieder huishouden een oplopende korting per deelnemend gezinslid. Voorwaarde is dat de gezinsleden wel daadwerkelijk een gezamenlijk huishouden onder hetzelfde adres delen.
De korting start met 10% op de contributie, en loopt voor ieder extra lid op een additionele korting van 2,5% (tot maximum van 15%). Voorbeeld: gezinslid 1: regulier tarief, gezinslid 2: 10% korting op het tarief, gezinslid 3: 12,5% korting op het tarief, etc.
Noot:De gezinskorting is alleen van toepassing op de maandelijkse contributie (niet op de rittenkaarten). De berekening voor de hogere procentuele korting(en) wordt toegepast door middel van aflopende sortering van de maand-contributiebedragen per gezinslid.

Direct inschrijven


Of lees meer over het inschrijfproces >>> inschrijvingsprocedure.

10-rittenkaart

10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden. Bij de 1e aanschaf is de eenmalige inschrijfgeld verwerkt (incl. korting). Bij een herhaal aankoop gelieve contact op te nemen voor de kortingscode.

10-rittenkaart is geldig 6 maanden na uitgifte. De inschrijfkosten bedragen €25,- per inschrijving (ook eenmalig van toepassing bij 10-rittenkaart).

Online lessen reserveren/Losse lessen

Losse lessen zijn via online les te reserveren á €15,- per les.

Meer afwisseling?
Wil je een keertje van sport afwisselen of wijzigen binnen je abonnement, omdat je bijvoorbeeld meer actie wilt of juist meer rust, dan willen wij ook die gelegenheid bieden. Dus een keer een Yoga-vorm doen in plaats van Kickboksen en vice versa is ook mogelijk.

Personal Training / Trainingsprogramma op maat

Onze sporten zijn geheel naar keuze samen te stellen, afhankelijk van voorkeur, wensen en doelstellingen , alle combinaties zijn mogelijk.

Heb je meer behoefte aan informatie over de invulling van de sporten (bv. voor herstellen van interne rust of juist meer gericht op kracht & conditie, weerbaarheid), dan kunnen wij je geheel vrijblijvend voorlichten naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen wij een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samenstellen.

>> Informatie Personal Training

Of klik op de link om direct Personal Training reserveren.

Wij trainen en versterken het universele principe van Chi, dat bijdraagt aan een gezond & gebalanceerd leven.Source: Chi Academy