Tarieven Groepslessen

 

Flexibiliteit binnen het abonnement: +12 sporten

Binnen jouw persoonlijk abonnement, sta je geregistreerd voor deelname aan bepaalde sporten op een de gewenste dag(en), maar mocht je die dag nou net niet kunnen, dan is het zonde als je niet hebt kunnen sporten. Bij ons mag je dan deelnemen aan een andere les op een andere dag in die week. Dit betekent meer dan 12 verschillende sporten onder 1 dak. Uiteraard kun je gemiste lessen niet opsparen.

Het enige dat je hoeft te doen, is ons vooraf even op de hoogte stellen om je deelname te registreren. We kunnen dan desbetreffende trainer op de hoogte stellen en hebben we een overzicht van het aantal beschikbare plekken.

Standaardtarieven / maand1x / week2x / week3x / weekOnbeperkt
Kids trainingen (t/m 15 jaar)€30,-€40,-€50,-€60,-
Groepstrainingen€40,-€50,-€60,-€80,-**
10-rittenkaart€125-
Personal TrainingOp aanvraag
  • ** Onbeperkt sporten
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud

Additionele informatie contributie

Betaling contributie geschiedt maandelijks voorafgaand aan de trainingsmaand via automatische incasso. De vermelde tarieven zijn berekend op jaarbasis gedeeld door 12 maanden. Vakanties en gesloten dagen zijn verwerkt in de contributie. Een jaarabonnement geeft recht op 10% korting. Informeer naar de voorwaarden.

Gezinskorting

Wij bieden voor ieder huishouden een oplopende korting per deelnemend gezinslid. Voorwaarde is dat de gezinsleden wel daadwerkelijk een gezamenlijk huishouden onder hetzelfde adres delen.
De korting start met 10% op de contributie, en loopt voor ieder extra lid op een additionele korting van 2,5% (tot maximum van 15%). Voorbeeld: gezinslid 1: regulier tarief, gezinslid 2: 10% korting op het tarief, gezinslid 3: 12,5% korting op het tarief, etc.
Noot:De berekening voor de hogere procentuele korting(en) wordt toegepast door middel van aflopende sortering van de maand-contributiebedragen per gezinslid.

Online lessen reserveren

10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden. Bij de 1e aanschaf is de eenmalige inschrijfgeld verwerkt (incl. korting). Bij een herhaal aankoop gelieve contact op te nemen voor de kortingscode.

10-rittenkaart is geldig 6 maanden na uitgifte. De inschrijfkosten bedragen €25,- per inschrijving (ook eenmalig van toepassing bij 10-rittenkaart).

Losse lessen

Losse lessen zijn via online les te reserveren á €15,- per les.

Meer afwisseling?
Wil je een keertje van sport afwisselen of wijzigen binnen je abonnement, omdat je bijvoorbeeld meer actie wilt of juist meer rust, dan willen wij ook die gelegenheid bieden. Dus een keer een Yoga-vorm doen in plaats van Kickboksen en vice versa is ook mogelijk.

Personal Training / Trainingsprogramma op maat

Onze sporten zijn geheel naar keuze samen te stellen, afhankelijk van voorkeur, wensen en doelstellingen , alle combinaties zijn mogelijk.

Heb je meer behoefte aan informatie over de invulling van de sporten (bv. voor herstellen van interne rust of juist meer gericht op kracht & conditie, weerbaarheid), dan kunnen wij je geheel vrijblijvend voorlichten naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen wij een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samenstellen.

>> Informatie Personal Training

Start nu bij de Chi Academy, voor waar je straks wilt zijn.~Chi Academy