Prijzen

Flexibiliteit binnen het abonnement: +15 sporten

Binnen jouw persoonlijk abonnement, sta je geregistreerd voor deelname aan bepaalde sporten op de gewenste dag(en), maar mocht je die dag nou net niet kunnen, dan is het zonde als je niet hebt kunnen sporten. Bij ons mag je dan deelnemen aan iedere andere les* naar keuze in die week. Dit betekent meer dan 15 verschillende sporten onder 1 dak. Uiteraard kun je gemiste lessen niet opsparen.

*uitgezonderd de fitness – deze is obv aanmelding

Groepsles Abonnement

Standaardtarieven / maand1x / week sporten2x / week sporten3x / week sportenOnbeperkt sporten
Kids trainingen (t/m 14 jaar)€30,-€40,-€50,-€60,-
Groepstrainingen€40,-€50,-€60,-€80,-**
10-rittenkaart€125-
  • ** Onbeperkt sporten
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud

Additionele informatie contributie

Betaling contributie geschiedt maandelijks voorafgaand aan de trainingsmaand via automatische incasso. De vermelde tarieven zijn berekend op jaarbasis gedeeld door 12 maanden. Ons maandabonnement is maandelijks opzegbaar, waarbij er 1 kalendermaand opzegtermijn wordt gehanteerd. Vakanties en gesloten dagen zijn verwerkt in de contributie. Een jaarabonnement geeft recht op 10% korting. Informeer naar de voorwaarden.

Gezinskorting

Wij bieden voor ieder huishouden een oplopende korting per deelnemend gezinslid. Voorwaarde is dat de gezinsleden wel daadwerkelijk een gezamenlijk huishouden onder hetzelfde adres delen.
De korting start met 10% op de contributie, en loopt voor ieder extra lid op een additionele korting van 2,5% (tot maximum van 15%). Voorbeeld: gezinslid 1: regulier tarief, gezinslid 2: 10% korting op het tarief, gezinslid 3: 12,5% korting op het tarief, etc.
Noot:De gezinskorting is alleen van toepassing op de maandelijkse contributie (niet op de rittenkaarten). De berekening voor de hogere procentuele korting(en) wordt toegepast door middel van aflopende sortering van de maand-contributiebedragen per gezinslid.

Direct inschrijven


Of lees meer over het inschrijfproces >>> inschrijvingsprocedure.

10-rittenkaart

10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden. Bij de 1e aanschaf is de eenmalige inschrijfgeld verwerkt (incl. korting). Bij een herhaal aankoop gelieve contact op te nemen voor de kortingscode.

10-rittenkaart is geldig 6 maanden na uitgifte. De inschrijfkosten bedragen €25,- per inschrijving (ook eenmalig van toepassing bij 10-rittenkaart).

Na aanschaf ontvang je de rittenkaart op de sportschool.

Voor de rittenkaart is het wenselijk om je voorafgaand de les per email (info@chiacademy) aan te melden, zodat wij op de hoogte zijn van je komst. Het is tevens noodzakelijk om de rittenkaart af te laten tekenen door de instructeur.

Personal Training abonnement

Heb jij naast jouw reguliere groepslessen ook behoefte of de wens naar een stukje fine-tuning, meer persoonlijke aandacht, dan bieden wij voor onze leden ook het Personal Training (PT) abonnement tegen sterk gereduceerd tarief bij een van onze reguliere trainers.

Aantal keren Personal TrainingTarief
10-rittenkaart PT leden€500,-
Structureel 1 t/m 2 keer per maand€45,- per PT
Structureel vanaf 3 keer of meer per maand€40,- per PT
Losse les Personal Training€50,- per PT
  • Je betaald maandelijks de normale contributie voor de groepslessen, en additioneel het bedrag voor het aantal keren Personal Training per maand.
  • Prijzen zijn cumulatief
  • Prijswijzigingen onder voorbehoud

Direct 10-rittenkaart voor personal training aanschaffen.

Naast de wekelijkse groeplessen, kun je per maand een of meerdere Personal Training sessie(s) inplannen met een van onze trainers*. Deze Personal Training sessies worden maandelijks op met de trainer afgestemd en gevolgd. Deze sessies kunnen niet worden opgespaard.

* voor onze hoofdtrainers gelden andere tarieven, vraag naar onze voorwaarden.

Online lessen reserveren/Losse lessen

Losse lessen zijn via online les te reserveren á €15,- per les.

Meer afwisseling?
Wil je een keertje van sport afwisselen of wijzigen binnen je abonnement, omdat je bijvoorbeeld meer actie wilt of juist meer rust, dan willen wij ook die gelegenheid bieden. Dus een keer een Yoga-vorm doen in plaats van Kickboksen en vice versa is ook mogelijk.

Eén op één training. Personal Training: trainingsprogramma op maat

Onze sporten zijn geheel naar keuze samen te stellen, afhankelijk van voorkeur, wensen en doelstellingen , alle combinaties zijn mogelijk.

Heb je meer behoefte aan informatie over de invulling van de sporten (bv. voor herstellen van interne rust of juist meer gericht op kracht & conditie, weerbaarheid), dan kunnen wij je geheel vrijblijvend voorlichten naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen wij een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samenstellen.

>> Informatie Personal Training

Of klik op de link om direct Personal Training reserveren.

Kom nu uit je comfort zone, wij helpen je om je bewustzijn te vergroten.~Chi Academy