Kick-Boksen Workshops

Wij verzorgen workshops boksen en kickboksen voor uw evenement, uitje of ieder andere gelegenheid. De workshop is een actieve, maar vooral leuke manier om eens op een andere wijze bezig te zijn met ons lichaam & geest.

De workshop gaat in op de basistechnieken van het boksen / kickboksen, waaronder stoot (-en trap)technieken, maar ook verdedings -en ontwijktechnieken. Deze pittige workshop is een uitdaging voor iedereen die niet vies is van een partijtje zweten. De workshop is conditioneel, maar ook perfect voor het beoefenen van kracht, snelheid en hand-oog coördinatie.

Klik hier voor een lijst van referenties.

Workshop Kickboxing
Boksen en kickboksen zijn sportieve sporten, waarbij respect hoog in het vaandel staat. Kickboksen als sport is helaas veel te vaak onterecht in een verkeerd daglicht is komen te staan. De Chi Academy laat u de pracht zien van de achterliggende technieken en finesses. Deze workshop draagt daarnaast bij voor een stuk weerbaarheid, conditieverbetering en versterking van lichaam en concentratie. De workshop is een leuke en interessante activiteit voor iedereen die kennis wilt maken met de sport.

Combinatie Workshop
Uiteraard kunnen we geheel op wens een workshop voor u samenstellen op basis van uw wensen en eisen. De workshop is een contactsport en er wordt ook getraind met protectiemateriaal, oa. bokshandschoenen en scheenbeschermers. Er kan dieper worden ingegaan op een stuk effectiviteit, zelfverdediging en weerbaarheid.

Groepen
Het maakt niet uit hoe groot de groep is. Er geldt geen echt minimum of maximum, maar het is handig de groepsgrootte met ons te overleggen in verband met het aantal beschikbare docenten, die voor overzicht en de begeleiding dienen te zorgen.

Duur & Tarief

Workshops duren circa 1 uur (in overleg), en is afhankelijk van de groepsgrootte.

Bij de Chi Academy hebben wij een speciaal ingerichte sportruimte voor deze workshop. Uiteraard komen wij ook graag bij u langs op locatie.
chi-academy-workshop-sanda-thaiboksen-kickboksen
Kledingadvies: T-shirt, korte sportbroek (training op blote voeten)

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.