Kickboksen, Thaiboksen en Sanda

Wat is Kickboksen bij de Chi Academy?

Sportief trainen in een respectvolle en vriendelijke omgeving. Wij richten ons op recreanten, zowel beginners als gevorderd. De Chi Academy combineert Kickboksen, Thaiboksen en Sanda. Dat betekent van best of all worlds (3 vechtsporten uit Thailand, Nederland en China in 1).

Bij het kickboksen focussen wij veel op het maken van snelle, technische stoot, knie -en trapcombinaties. Sanda betekent letterlijk ‘vrij vechten’ (sparren) en is een sport waarbij net als kickboksen gebruik gemaakt wordt van stoottechnieken, traptechnieken, knieën, maar daarnaast ook veelvuldig opvangtechnieken, vegen, takedowns and worpen, zoals we dat in judo kennen.

Wat is Muay Thai (Thaiboksen)?

Muay Thai betekent letterlijk Thais Vechten ofwel Thai Boksen. Soms ook wel aangeduid als “de kunst van de 8 ledematen”, omdat het gebruik maakt van de vuisten, benen, ellebogen en knieën. Muay Thai staat in het algemeen bekend als een van de meest effectieve en brute staande vechtsporten.

Muay Thai is de nationale sport van Thailand en heeft zich inmiddels in alle uithoeken van de wereld verspreid. Muay Thai is een belangrijk onderdeel binnen de wereld van de populaire sport Mixed Martial Arts.

Geen excuses, neem nu actie

“Ik heb altijd willen kickboksen”, maar nooit aan gewaagd wegens tijdgebrek of welke reden dan ook. Herkenbaar? Bij de Chi Academy wordt u kundig begeleidt en door leden met een warme groet verwelkomd.

Kickboksen-Thai+boksen-Den-Bosch-Chi-Academy

Kickboksen bij de Chi Academy is interessant voor iedereen, die:

志 recreatief bezig willen zijn met een complete staande fighting sport,
志 op zoek zijn naar een praktische en sportieve vorm van zelfverdediging (weerbaarheid).
志 de basisbeginselen van het Thaiboksen, Kickboksen en Sanda onder de knie willen krijgen.

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn:
志 Respect
志 Techniek
志 Veiligheid
志 Conditie
志 Beheersing

Proefles

Reserveer direct een proefles voor Kickboksen, Muay Thai.

Lestijden

Kijk op ons lesrooster voor een up-to-date overzicht van de lesdagen en tijden. (Roosteroverzicht wordt geopend in een nieuw venster).


Ook mogelijk interessant voor u:

Boksen Thai Combat (Boran) Wing Chun

Terug naar het volledig sportaanbod.