Bootcamp

Onze bootcamp-workout is een groepsles in de buitenlucht (ongeacht het weer). Het is fun, maar ook uitdagend. Bootcamp is op basis van ons fitnessprogramma, uiteraard gebracht in militaire stijl.

Waarom bootcamp?

Even lekker gedrild worden onder leiding van een motiverende instructeur, een verfrissende training in de buitenlucht, gecombineerd met een uitdagend trainingsregime, beloofd het een hard werkende sessie te worden. De bootcamp les geeft je de mogelijkheid om af te wisselen van je bestaande routine, of dat nu een boksles is, of een andere gebruikelijke trainingssessie bij de Chi Academy.

Early Body workout

De les is voor iedereen toegankelijk die niet bang is om hard te werken en flink bezweet te worden. Geschikt voor mannen en vrouwen, is de training een brede mix van loop- en lichaamsgewicht oefeningen, die als doel hebben om je een total body workout te geven.

De bootcamp-sessie vindt plaats in de vroege ochtend, en stelt je daardoor in staat je werkdag te beginnen met een frisse en verkwikkende trainingssessies.

Bootcamp is interessant voor iedereen:

志 die efficient willen trainen (1 uur per week).
志 die op zoek zijn naar een prettige groepsles voor conditie en kracht.
志 die het lichaam in balans wilt krijgen, versterken en gezond willen houden.
志 die effectief hele lichaam trainen (total body workout)
志 die de dag lekker fris willen beginnen
志 die graag onder begeleiding van een deskundige trainer wil trainen.

Centraal binnen de lessen van Chi Academy zijn:
志 Aandacht
志 Fitheid
志 Kracht
志 Balans
志 Energie
志 Interne gezondheid
志 Lichaamsbewustzijn
志 Ademhaling

Proefles

Direct proefles reserveren.

Lestijden

Kijk op ons lesrooster voor een up-to-date overzicht van de lesdagen en tijden. (Roosteroverzicht wordt geopend in een nieuw venster).Mogelijk ook interessant voor u:

Boksen Personal Training Kettlebell Training

Terug naar het volledig sportaanbod.