Tarieven Groepslessen

Standaardtarieven / maand1x / week2x / week3x / weekOnbeperkt
Kids / Jeugd trainingen€30,-€40,-€50,-€60,-
Groepstrainingen€40,-€50,-€60,-€80,-**
10-rittenkaart€125-
Personal TrainingOp aanvraag
 • ** Onbeperkt sporten (7 dagen per week)
 • Prijswijzigingen onder voorbehoud
 • Additionele informatie contributie

  10-rittenkaart is geldig 4 maanden na uitgifte. De inschrijfkosten bedragen €25,- per inschrijving (ook eenmalig van toepassing bij 10-rittenkaart). Losse lessen kosten €15,- per les.

  Betaling contributie geschiedt maandelijks voorafgaand aan de trainingsmaand via automatische incasso. De vermelde tarieven zijn berekend op jaarbasis gedeeld door 12 maanden. Vakanties en gesloten dagen zijn verwerkt in de contributie. Een jaarabonnement geeft recht op 10% korting. Informeer naar de voorwaarden.

  Online lessen reserveren

  10-rittenkaarten kunnen via online rittenkaart of op de sportschool aangeschaft worden. Bij de 1e aanschaf is de eenmalige inschrijfgeld verwerkt (incl. korting). Bij een herhaal aankoop gelieve contact op te nemen voor de kortingscode.

  Losse lessen

  Losse lessen zijn via online les te reserveren á €15,- per les.

  Flexibiliteit binnen het abonnement

  Binnen jouw persoonlijk abonnement, sta je geregistreerd voor deelname op een bepaalde dag(en), maar mocht je die dag nou net niet kunnen, dan is het zonde als je niet hebt kunnen sporten. Bij ons mag je dan deelnemen aan dezelfde type les op een andere dag in die week. Uiteraard kun je gemiste lessen niet opsparen.

  Het enige dat je hoeft te doen, is ons vooraf even op de hoogte stellen (mag ook via de app). We kunnen dan desbetreffende trainer op de hoogte stellen en hebben we een overzicht van het aantal beschikbare plekken.

  Bijvoorbeeld:
  Je hebt een abonnement voor Boksen 1x/week op dinsdag, maar het lukt je niet, dan mag je op de woensdag (sparren) of op vrijdag (techniek) aan de boksles deelnemen.
  Indien je sport maar 1x/week voorkomt en je ‘moet’ die missen, bijvoorbeeld Bokszaktraining, Qi Gong, Chi Defense, dan mag je aan een vergelijkbare les deelnemen in die week. Mocht je het niet zeker weten welke sport het beste alternatief is, overleg dan even met ons.

  Meer afwisseling?
  Wil je een keertje van sport afwisselen, omdat je bijvoorbeeld meer actie wilt of juist meer rust in die week, dan willen wij ook die gelegenheid bieden. Dus een keer Warrior Yoga doen in plaats van Kickboksen en vice versa is ook mogelijk. Mocht je meer structureel aan verschillende sporten willen deelnemen, dan gelden er speciale voordelige tarieven.

  Personal Training / Trainingsprogramma op maat

  Onze sporten zijn geheel naar keuze samen te stellen, afhankelijk van voorkeur, wensen en doelstellingen , alle combinaties zijn mogelijk.

  Heb je meer behoefte aan informatie over de invulling van de sporten (bv. voor herstellen van interne rust of juist meer gericht op kracht & conditie, weerbaarheid), dan kunnen wij je geheel vrijblijvend voorlichten naar de mogelijkheden. Eventueel kunnen wij een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je samenstellen.

  >> Informatie Personal Training


  Wij trainen en versterken het universele principe van Chi, dat bijdraagt aan een gezond & gebalanceerd leven.Source: Chi Academy